Heb ik een UV-lamp nodig om Caption Polish uit te harden?
Nee, Caption droogt aan de lucht, en heeft een gel-effect zonder het gebruik van een UV-lamp.

Hoe verwijder ik Caption Polish?
Alle nagellakken van Caption zijn te verwijderen met een ‘gewone’ nagellakremover. Wij raden de Caption Polish Remover ‘Onto The Next’ aan. Je hoeft Caption dus niet af te vijlen of af te weken met aceton. Hierdoor is Caption absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke nagel.

Bevat Caption Polish schadelijke stoffen zoals Tolueen, DPD en Formaldehyde?
Caption is 100% 3-free, wat inhoud dat deze chemische stoffen niet verwerkt zitten in de nagellakken van Caption.

Hoe lang blijft Caption Polish zitten?
Caption blijft gemiddeld 2 tot 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak. Afhankelijk van de stevigheid van de nagels kan dit tot 9 dagen zijn! De Caption Base Coat bevat ingrediënten die de natuurlijke nagel verstevigen, waardoor naar mate je Caption langer gebruikt, de nagellak langer blijft zitten.

Hoe gebruik ik de Caption Drying Drops?
Deze gebruik je als laatste stap, na de Top Coat. Deze Drying Drops zorgen ervoor dat de nagellak nóg iets sneller droogt en geven de ultieme Drying Experience.

Kan ik Caption Polish over mijn kunstnagels lakken?
Ja, je kunt Caption probleemloos over acryl- of gelnagels lakken.

Waarom wordt mijn Caption Top Coat na verloop van tijd wat stroperig?
Caption heeft een extreem snelle droogtijd. Het is daarom heel belangrijk om flesjes Caption niet onnodig lang open te laten staan, en deze goed af te sluiten. Mochten deze tips niet voldoende zijn, gebruik dan een druppeltje Caption ‘Gimme A Boost’. Deze thinner zorgt ervoor dat de lak weer de juiste consistentie krijgt om te lakken.

Mijn flesje opent en sluit moeilijk, wat kan ik hier tegen doen?
Het is belangrijk om het schroefdraad van het flesje schoon te houden. Als deze niet goed sluit komt er onnodig lucht bij de lak. Het schroefdraad kun je eenvoudig schoonmaken met wat nagellakremover. Dit voorkomt dat de lakken stroperig worden.

Kan iedereen lakken met Caption Polish?
Ja, Caption is speciaal ontworpen om iedereen een professioneel eindresultaat te geven. Het penseeltje is zo gevormd dat je in een simpele beweging de nagels kunt voorzien van Caption Polish.

Wat maakt Caption anders dan andere reguliere nagellakken?
De formule van Caption bevat de gepatenteerde LacQ³-technologie. Dit houdt in dat de Base Coat, Color en Top Coat samen zorgen voor een extreem snelle droogtijd, een gel-look en hoge pigmentatie. Geen enkele andere lak droogt zó snel als Caption Polish.

Mijn nagels zijn erg dun en beschadigd, kan ik Caption ook gebruiken?
Ja zeker, de Caption Base Coat bevat ingrediënten die de natuurlijke nagel steviger maken. Hoe langer je Caption gebruikt, hoe steviger de nagels zullen worden. Gebruik Caption eens 6 weken, en ervaar zelf het verschil!

Kan ik de Caption Color lakken ook ‘los’ gebruiken, zonder de Caption Base Coat en Top Coat?
Dit is niet aan te raden. De formules van de lakken zijn zodanig op elkaar afgestemd dat deze samen de LacQ³-technologie vormen. Wil je een extreem snelle droogtijd, een gel-look met hoogglans en lange houdbaarheid? Gebruik dan alle 3 de lakken samen!

Dekken alle kleuren van Caption in één laagje?
Vrijwel alle lakken hebben zo’n hoge pigmentatie dat deze inderdaad in één laagje dekkend zijn. Enkele lakken, met name pasteltinten, hebben twee laagjes nodig om volledig dekkend te zijn. Dit doet niets af aan de droogtijd van Caption Polish.

Mijn nagellak chipt na enkele dagen en blijft geen 9 dagen zitten. Hoe kan dit?
Dit is mogelijk als de natuurlijke nagels niet stevig zijn. Dit kan zijn door het langdurig dragen van kunstnagels, het gebruik van (agressieve) schoonmaakmiddelen of andere omstandigheden. Ga dan zeker door met het dragen van Caption Polish omdat de Base Coat de natuurlijke nagel verstevigt binnen 6 weken. Je zult hierna zeker verschil ervaren! Ook is de levensstijl van invloed op de houdbaarheid van Caption. Vuistregel is dat Caption in ieder geval 2 tot 3 keer langer blijft zitten dan een reguliere nagellak.

 
Je zou denken dat zon lak er wel al was, maar deze nieuwkomer droogt echt in luttele seconden. Bovendien blijft hij zeker een week perfect zitten.(Vakjury Astir Awards)